Starejši dečki U-15 premagali vodilno ekipo lige

Starejši dečki U-15 so v prvi državni ligi na domačem igrišču z izjemno predstavo ugnali doselj neporaženo ekipo Domžal.

BRINJE GROSUPLJE : DOMŽALE 1 : 0
Lee Globokar(55')

Dinamična in zanimiva tekma, na kateri so se priložnosti vrstile na obeh straneh, se je končala z zmago Brinja Grosuplje, potem ko je v 55. minuti igre Lee Globokar zatresel mrežo Domžal. Nogometaši Brinja so s kolektivnim pristopom in individualno kvaliteto odlično parirali objektivno verjetno najmočnejši ekipi letošnjega državnega prvenstva.

S predstavo svojih varovancev je bil zadovoljen tudi trener Urban Žohar: "Veseli smo pozitivnega rezultata proti najboljši ekipi v prvenstvu. Čeprav je Domžalam manjkalo nekaj posameznikov, smo vseeno igrali proti izredno kakovostni ekipi, ki koraka proti naslovu državnih prvakov. Z ekipo smo se dobro pripravili, saj nam je lekcija iz jesenskega dela prvenstva ostal v spominu. Vedeli smo, da nas čaka garanje v obrambi, vendar sem zadovoljen, da smo so tudi v izpeljavi in organizaciji upali izpeljati zastavljene naloge in verjamem, da nas je to na koncu, tudi z nekaj sreče, nagradilo. Zaslužimo si kratko veselje, prav pa je da pozornost usmerimo že v torkovo prvenstveno tekmo z Ilirijo."

Že v torek sledi gostovanje pri Iliriji, kjer se bo tekma 20. kroga pričela ob 16. uri.