2.SML> Mladinci štiri krat zapored zmagali

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ROLTEK DOB 2 : 1 (0:1)
Jan Zalar(58') , Andraž Einsiedler(78'); Klemen Kolar(19')

Mladinci so bili pred zahtevno preizkušnjo. V goste so prišli nogometaši Doba, ki so jih nogometaši Brinja v dveh tekmah že premagali.

Igra grosupeljskim nogometašem ni stekla. Gostje so imeli nekaj več od igre in v 19. minuti povedli. Zadetek je nekoliko zdramil domače nogometaše, ki so v zadnjem delu prvega polčasa imeli nekaj lepih priložnosti, vendar žoga enostavno ni hotela v gol.

Drugi polčas je bil mnogo odločnejši in v 58. minuti je Jan Zalar, ki je v igro vstopil le nekaj minut prej izid izenačil. Tudi v nadaljevanju so nogometaši Brinja ogrožali gol Dobljanov in v 78. minuti je Andraž Einsidler dosegael vodilni zadetetek, ki je prinesel navdušenje na tribuno grosupeljskega stadiona. To je bilo tudi dovolj za končno zmago z 2:1.

Trener Goran Marković: "V zadnjih 14 dneh smo odigrali štiri tekme, ki so sledile po dven neuspešnih tekmah (Brda, Primorje). Zato bi rad fantom čestital, da so zbrali dovolj energije in moči ter se pobrali in maksimalno zavzeto odigrali te tekme. Še posebej pa zadnji dve, ko smo zaostajali in rezultat na koncu obrnili sebi v prid. Sedaj nas čaka pestrih 14 dni, saj bo zelo napornih na vseh področjih. V četrtek igramo z neugodno ekipo Slovana, v petek pa se odpravljamo na mednarodni turnir v Nemčijo...In potem še zadnja tekma v tem delu sezone proti najboljši ekipi v ligi Ilirije."

Pomembna zmaga v tekmi, katere igra bo hitro pozabljena. Nogometaši Brinja so ob uspehu kadetske ekipe, dva kroga pred koncem prvenstva znova prevzeli vrh skupne lestvice 2.SKL/SML zahod.

Rezultati mladinske ekipe v zadnjem obdobju:
NK Bilje : NK Brinje 0:5
NK Sava : NK Brinje 1:2
NK Brinje : NK Šenčur 5:2
NK Brinje : NK Roltek Dob 2:1