V Novi Gorici ob zmago v samem zaključku tekme

Nogometaši Brinja so v nedeljo, 5. novembra, odigrali srečanje 16. kroga 2. SNL. V gosteh so proti Gorici remizirali z rezultatom 1:1.

kene 2

Prvi polčas je bil dinamičen in je gledalcem v novogoriškem Športnem parku ponudil kar nekaj vznemirljivih situacij. Trobec je trikrat zelo dobro posredoval, da je uspel ohraniti mrežo Brinja nedotaknjeno. Na drugi strani so imeli tudi modro-rumeni nekaj nevarnih situacij za zadetek in v 42. minuti je Kene zatresel mrežo Gorice. Prejel je lepo podajo na rob petmetrskega prostora, nato pa z natančnim strelom po tleh premagal domačega vratarja.

V drugem polčasu je tempo igre nekoliko padel in domačini so prevzeli pobudo. Poskušali so si ustvariti kakšno lepo priložnost za zadetek, a niso bili najbolj uspešni. Še najbližje so bili na sredini drugega dela igre, ko so po zmedi v kazenskem prostoru Brinja zadeli vratnico. Varovanci Gorana Markovića so izvedli nekaj protinapadov, vendar so jih domači uspešno zaustavili.

Nogometaši Brinja pa vendarle niso zdržali do konca v zadnjem napadu na srečanje so Goričani po nekaj odbojih žoge v kazenskem prostoru Brinja uspeli zadeti za izenačenje in končni rezultat 1:1.