Poraz proti Dravinji

Nogometaši Brinja so v soboto, 7. oktobra, odigrali srečanje 12. kroga 2. SNL. Na domačem igrišču so z rezultatom 1:2 izgubili proti Dravinji.

V prvem polčasu so bile priložnosti zelo redke. Domači so nekajkrat poskusili s strelom razdalje, a brez uspeha. V 32. minuti so varovanci Gorana Markovića povedli. Brkić je prejel lepo nizko podajo v kazenski prostor in rutinirano zatresel mrežo Dravinje. Zdelo se je, da gostje ne najdejo pravega odgovora, ampak tik pred iztekom prvega dela igre so izenačili. Po hitrem protinapadu in odboju žoge od vratnice je Čakš zadel za rezultat polčasa 1:1.

V drugi polčas so modro-rumeni krenili bolj podjetno. Goste so stisnili pred svoj kazenski prostor in jim niso pustili, da bi razvili svojo igro. Kljub temu nevarnih priložnosti za zadetek Brinja ni bilo. Preveč je bilo napak, da bi lahko resno ogrozili vrata Dravinje. Na drugi strani so nogometaši Dravinje izkoristili ponujeno in dosegli zadetek za vodstvo. V 74. minuti je po protinapadu zadel Kopač. Domači so vse do konca tekme poskušali izenačiti, a jim ni uspelo. Dravinja je zmagala z rezultatom 1:2.

NK Brinje Grosuplje 1:2 ND Dravinja

Strelci: Brkić (32'); Čakš (45'), Kopač (74')

Brinje: Pavli, Brkić, Piskule, Klančnik, Matko, Kene, Pušnik, Makovec, Kapun, Žavbi, Kepic.

Klop: Zrnec J., Stojaković, Kovač, Vrhovnik, Beguš, Perger.

Dravinja: Mrežar, Grajfoner, Petek, Rožmarič, Privošnik, Vezjak, Kopač, Vodopivec, Čakš, Gosak, Napotnik.

Klop: Skrbinšek, Vovko, Satler, Rec, Rauter, Brglez, Mikša, Ramšak, Koprivc.