Nik Kapun je nova okrepitev Brinja!

Modro-rumeni dres bo odslej nosil tudi Nik Kapun. Vezist, ki je največji pečat pustil v ljubljanski Olimpiji, je s klubom sklenil sodelovanje do konca sezone.

kapi2

29-letnik v Grosuplje prihaja iz Latvijskega kluba FK Liepaja, za katerega je zbral 22 nastopov. Glavnino svoje nogometne kariere je nosil dres Olimpije, s katero se je dvakrat veselil naslova državnega prvaka, trikrat pa je dvignil pokalno lovoriko. Nekdanji kapetan Olimpije je za ljubljanski klub zbral 194 nastopov in dosegel 18 zadetkov. Predstavljal je enega vidnejših članov zeleno-belih v zadnjem obdobju.

kapi3

Ob sklenitvi sodelovanja je dejal: »Že med pripravljalnim obdobjem sem treniral z ekipo. Videl sem, da je moštvo sestavljeno iz mladih, talentiranih igralcev, ki imajo ambicije v nogometu. Klub skupaj s trenerjem in ostalim strokovnim štabom piše dobro zgodbo. Naše sodelovanje bo lahko pozitivno za obe strani, saj si želim klubu pomagati nadaljevati to pozitivno zgodbo in se boriti za najvišja mesta, zame pa je to priložnost, da se vrnem v tekmovalni ritem ter dokažem, da sodim ne samo na ta nivo ampak tudi višje.«

Nik, dobrodošel v Brinju!