Odličen začetek nogometne pomladi za kadete in mladince

Kadeti in mladinci so zelo uspešno začeli spomladanski del sezone. Obe selekciji sta se na domačem igrišču veselili zmage.

Varovanci Erika Marinška, ki so jesenski del zaključili na 5. mestu, so bili boljši od Nafte. Velik del tekme sta mreži mirovali, na koncu pa so modro-rumeni le uspeli priti do zmage. V 78. minuti je Denis Nikić uspešno izkoristil strel z bele točke, minuto pred iztekom rednega dela pa je končni rezultat 2:0 postavil Filip Ježovita.

Mladinska selekcija je zagospodarila na igrišču že na samem začetku tekme. V 7. minuti je mrežo nasprotnikov načel Aleks Ristić. Dve minuti za tem so gostje ostali z igralcem manj, saj je Maj Plej prejel rdeči karton. Drugi gol Brinja je padel v 13. minuti (Anel Islamagić), šest minut kasneje pa so nase opozorili nogometaši Nafte, ki so uspeli znižati zaostanek. Varovanci Luke Žinka stvari niso prepuščali naključju in že v 26. minuti prek Vida Hojča prišli do povišanja vodstva. Še pred koncem prvega polčasa je svoj drugi zadetek na srečanju prišel Aleks Ristić, končni rezultat 5:1 pa je v 60. minuti postavil Vid Hojč.

Fantom iskreno čestitamo!

U17

NK Brinje Grosuplje 2:0 NK Nafta 1903

Strelci: Nikić (78'), Ježovita (89')

U19

NK Brinje Grosuplje 5:1 NK Nafta 1903

Strelci: Ristić (7', 40'), Islamagić (13'), Hojč (26', 69')