Mladinci v minulem tednu morali dvakrat priznati premoč nosprotikom

BRINJE GROSUPLJE : ALUMINIJ 0 : 2
DOMŽALE : BRINJE GROSUPLJE 3 : 0

Mladincem U-19 v minulem tednu ni šlo vse po načrtih, v dveh odigranih tekmah so bili dvakrat poraženi.

Dve tekmi, ki sta se odvijali popolnoma različno, mladincem nista prinesli uspeha. V nedeljo so bili mladinci Domžal enostavno boljši, rezultat pa 3:0 v njihovo korist.
Sredina zaostala tekma 10. kroga z Aluminijem, ki so ga nogometaši Brinja Grosuplje gostili na stadionu v Ivančni Gorici, je imela drugačen potek, a podoben izid. Mladinci Brinja so večino tekme prevladovali, vendar niso uspeli prebiti gostujoče obrambe, gostje pa so znali izkoristiti dva protinapada in domev odnesli poln izkupiček točk.

 

Po obeh odigranih tekmah je trener Luka Žinko povdal:
"V Domžalah so domačini prvi polčas prelahko prihajali do našega kazenskega prostora. Večinoma zaradi naših napak, ki smo jih delali pri iznosu žoge na nasprotnikovo polovico. Drugi polčas je bil z naše strani nekoliko boljši, ampak še vedno nismo bili "pravi". Priznati moramo, da so domžalčani v nedeljo pač zasluženo zmagali.
V tekmi z Aluminijem mislim, da smo v posesti prevladovali večino srečanja. Ampak to ne pomeni, da si uspešen. Nemalokrat smo prišli do njihovega kazenskega prostora, kjer se nam je pa zaradi zgoščenosti nasprotnika ustavilo. Nismo znali prebiti bloka, ki ga je postavil zelo kompakten in organiziran Aluminij. Premalo igralcev smo imeli v zaključkih akcij in si tako zmanjšali možnosti za zadetek. Na drugi strani so bili gostje nevarni iz protinapadov in tako tudi dvakrat zadeli. V nedeljo nas čaka nov velik izziv. Gostimo Ilirijo in dali bomo vse od sebe, da prekinemo zadnja dva negativna rezultata."

Podrobnosti o tekmi z Domžalami na TEJ POVEZAVI.
Podrobnosti o tekmi z Aluminijem na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo ob 14. uri v Grosupljem gostuje Ilirija. Vabljeni v Športni park Brinje.