Starejši dečki skočili na 3. mesto prvenstvene lestvice

BRINJE GROSUPLJE : BILJE 2:0
Benjamin Zabukovec(7'), Nikolaj Lazarević(59'-11m)

Starejši dečki U-15, ki tekmujejo v 1. državni ligi so prikazali še eno dobro igro in zasluženo zmagali.

V Grosupljem so gostovale Bilje, ki so imele enak točkovni izplen po devetih odigranih krogih. Mladi nogometaši Brinja Grosuplja so odločno pričeli tekmo in takoj prevzeli pobudo v igri, plod katere je bila odlična akcija za hitro vodstvo po zadetku Benjamina Zabukovca.
Tudi v nadaljevanju igre v drugem polčasu so bili Grosupeljčani bistveno boljši nasprotnik na igrišču. Po prekršku gostujočega vratarja nad napadalcem Brinja, je vodstvo iz kazenskega strela na 2:0 povišal Nikolaj Lazarević.

Trener selekcije Urban Žohar je po tekmi povedal: "Tekmo proti, precej neugodnem nasprotniku, smo uspeli v celoti kontrolirati in zagotoviti pozitiven rezultat. V individualnem pogledu smo se dobro držali svojih vlog, kolektivno pa prejetih navodil. V tem trenutku smo lahko zadovoljni s pokazanim, želel bi si izkoristiti kakšno priložnost več. Po dolgem času nas v nedeljo čaka gostovanje v Ajdovščini proti trenutno zadnjeuvrščeni ekipi prvenstva. Ne glede na položaj nasprotnika, ohranjamo pozornost na sebi in svojem delu."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo sledi gostovanje pri Primorju v Ajdovščini.