Dobra igra v Kidričevem ni bila nagrajena

ALUMINIJ : BRINJE GROSUPLJE 1 : 0
Nik Marinšek(18')
 
Po evrogolu domačih in zgrešenem kazenskem strelu Brinja, točke ostale v Kidričevem.
 
Varovanci Gorana Markovića so pogumno odigrali tekmo proti moštvu, ki si želi ekspresne vrnitve v 1. slovensko nogometno ligo. Grosupeljčani so že v uvodnih minutah tekme nakazali, da bodo poizkušali s svojo igro presenetiti gostitelje. Sicer je bilo v igri storjenih nekaj grobih napak, ki pa jih Aluminij ni znal kaznovati. Zato pa je v 18. minuti srečanja najboljši strelec Aluminija v tej sezoni, z izjemnim zadetkom domače povedel v vodstvo z 1:0. V nadaljevanju igre je imel Domen Klančnik priložnost da,  po igranju domačega branilca z roko v svojem kazenskem prostoru,  iz kazenskega strela izid izenači, vendar mu je zadetek preprečil okvir domačih vrat.
V nadaljevanju igre v drugem polčasu so nogometaši Brinja Grosuplja narekovali ritem igre in imeli žogo več v posesti, imeli nekaj lepih situacij za zadetek, vendar je zopet manjkala koncentracija ob zaključnih strelih.
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Anže Šparovec, Matej Čož, Domen Klančnik, Filip Nikola Ostojič, Jan Kovač, Ajdin Dergić, Tim Tomažon Beguš, Sandi Ćoralić, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Anže Pucihar, Arijan Djelovci, Al Mahič, Gregor Dorniž, Zufer Shaini, Kevin Tomšič.
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Po tekmi je bilo razočaranje nogometašev, strokovnega vodstva in navijačev Brinja Grosuplje razumljivo, saj so vsi čutili, da je bilo v igri veliko več , kot minimalni poraz.
 
Prihodnji vikend sledi novo gostovanje, tekma v Velenju proti Rudarju se bo v soboto 03.08.22 pričela ob 16. uri in 30 minut.
 
Video posnetek tekme: