3.SNL> Postojna padla še enkrat

NK BRINJE GROSUPLJE : FC POSTOJNA 3 : 1 (0:0)
Matic Sojer(55'), Kevin Tomšič(78'), Damis Šabić(82'); Tim Snoj(73')

Po treh tednih se razmerje moči Brinja Grosuplje in Postojne ni spremenilo.

Grosupeljčani so dobro odprli tekmo in si v uvodnih 15-ih minutah pripravili nekaj izvrstnih situacij iz katerih bi morali zadeti. Nezbranost pri igri v napadu in v obrambi, pri slednji sta bili storjeni dve grobi napaki, bi lahko kljub premoči na igralnem polju pripeljala do rezultatskega zaostanka ob polčasu.

Do vodilnega zadetka domačih nogometašev je bilo potrebno počakati do 10. minute nadaljevanja igre v drugem polčasu, ko je Matic Sojer po kotu dobro spremljal žogo in jo pospravil v gostujoča vrata. Glavno dejanje tekme se je odvilo med 73. in 82. minuto tekme. Najprej so gostje preko Tima Snoja izid poravnali na 1:1, nato pa je 5 minut pozneje Kevin Tomšič zadel za novo vodstvo Brinja, štiri minute pozneje, pa je dvome o zmagovalcu razblinil mladinec Damis Šabić, ki je odbito žogo zabil pod prečnik gostujočih vrat za končnih 3:1.

Trener Sanel Konjević je po tekmi dejal: "Čestitke fantom za današnjo predstavo. Definitvno je bila to naša najbolj dinamična tekma v zadnjem obdobju. Veseli dejstvo, da smo si znova ustvarili veliko priložnosti za zadetek in končna zmaga je povsem zaslužena. Sledi ritem dveh tekem in potrebno bo osvežiti ekipo, prav verjetno bomo v sredo znova priključili nekaj fantov iz mladinske ekipe."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z zmago se je Brinje skupaj z Izolo na prvenstveni lestvici odlepilo od četrto uvrščenega Šenčurja. Že v sredo sledi gostovanje pri peto uvrščeni Vipavi.