3.SNL center> Zmaga za mirnejše nadaljevanje

NK BRINJE GROSUPLJE : NK SIJ ACRONI JESENICE 2 : 0 (1:0)
Plavšič Vajde Nik(37'), Petrovič Denis(91')

Grosupeljskim nogometašem se štart v novo tekmovalno sezono ni izšel tako kot so si želeli. Ob prestavljeni tekmi s Kolpo so namreč dvakrat zapored izgubili, res da proti kluboma, ki ciljata na sam vrh prvenstvene lestvice 3.SNL center, toda obakrat povsem nepotrebno. To je precej načelo zamozavest ekipe, kar se je odražalo tudi v tekmi proti Jesenicami.


V igri Grosupeljčanov ni bilo sproščenosti in igrivosti, vse preveč je bilo nepotrebnih napak. Poleg vsega je moral trener Markovič zaradi poškodb že v prvem polčasu zamenjati dva igralca. Na srečo je bil v 37. minuti zbran novinec v ekipi, Nik Plavšič Vajde in premagal gostujočega vratarja, za svoj debitantski zadetek v dresu NK Brinja Grosuplja.
Tudi drugi polčas ni prinesel bistveno drugačne slike. Vseeno so imeli domači nogometaši nekaj priložnosti, ko bi tekmo lahko dokončno odločili v svojo korist, vendar so skupaj z navijači trepetali do zadnjih trenutkov, ko je v sodnikovem dodatku Denis Petrovič zadel za končnih 2:0.
Izjava trenerja sledi...
Podrobnosti tekme
Vsekakor pomembna zmaga za dvig samozavesti in mirnejšo pot na sredino zaostalo tekmo v Podezemelj, ki se bo pričela ob 16. uri.(gr)

Foto/video: Grega Rozina