3.SNL> Mlada ekipa do visoke zmage ob slovesu Sanela Konjevića od klopi Brinja

SVOBODA LJUBLJANA : BRINJE GROSUPLJE 1 : 6 (0:3)
Anel Aličaič(83'); Domen Klančnik(17'-11m, 65'), Al Mahič(20'), Žan Poljanšek(22', 60'), Jan Kovač(87')

Zadnjo prvenstveno tekmo v sezoni so Grosupeljčani odigrali z zelo mlado postavo, ki je s svojo predstavo navdušila. Tokrat so priložnost dobili nogometaši rojeni leta 2000 in pozneje, med njimo 8 mladincev in 2 kadeta.

Že v uvodnih minutah so Grosupeljčani postali nevarni si ustvarili nekaj izvrstnih priložnosti za zadetek, zadeli tudi prečko, vendar je mreža Svobode mirovala do 17. minute, ko je kazenski strel za Brinje izkoristil Domen Klančnik. Le pet naslednjih minut je bilo potrebno, da je na semaforju kazalo izid 0:3. Zadela sta Al Mahič in Žan Poljanšek. Do konca prvega polčasa igre sta mreži obmirovali.

Tudi nadaljevanje je bilo v podobnem slogu. Domači niso uspeli slediti razigranim mladim igralcem Brinja. V nadaljevanju sta po svoj drugi zadetek dosegla Žan Poljanšek in Domen Klančnik, ter enega Jan Kovač. Domači so v 83. minuti iz kazenskega strela uspeli doseči častni zadetek.

Po tekmi je bil z igro navdušen tudi trener Sanel Konjević, ki je povedal: "Fantastična predstava naše danes zelo mlade ekipe in uspešen zaključek dolgotrajne sezone. Hkrati je bila to tudi moja zadnja tekma na klopi članske ekipe. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem igralcem, strokovnim sodelavcem, vodstvu kluba ter vsem navijačem in ljubiteljem nogometa v Grosupljem za podporo v tem 1,5 letnem delovanju, ki ga je žal zaznamovala predvsem epidemija Covid-19. Hvala in nasvidenje Brinje."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Nogometaši Brinja so ob koncu, po tekmovalnim sistemu, ki se je spreminjal med sezono, na lestvici 3.SNL zahod zasedli 4. mesto.

Video posnetek tekme: