2.SML> Mladinci premagali Arne Tabor 69

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ARNE TABOR 69 3 : 1 (1:1)
Poljanšek(22'), Šabić(48', 70')

Mladinci Brinja so svojo domačo tekmo zaradi menjave terminov igrali na zahtevnem igrišču v Vižmarjeh. To je bila vnaprej odigrana tekma 14. kroga.

Na tekmi vse ni šlo popolnoma po načrtih. V sredini prvega polčasa je Poljanšek zadel za vodstvo Brinja. Domači so izenačili v zadnjih trenutkih prvega polčasa, ko so bile glave igralcev Brinja očitno že v garderobi.

Karakter je ekipa Brinja pokazala v nadaljevanju igre v drugem polčasu. Z dvema zdetkoma Šabiča, je bila zabeležena nova zmaga.

Po tekmi je bil bil zadovoljen tudi trener Borut Antončič: "Po dveh neuspehih, za nas pomembna tekma za povrnitev samozavesti. Zaradi težkega igrišča, je bilo od igre bolj malo, vseeno pa smo ob agresivnem pristopu, pokazali dovolj kvalitete in na koncu zasluženo zmagali. Malce nas je presekal le, podarjen zadetek ob koncu polčasa, ko so domačini uspeli izenačiti. Vendar je bila v nadaljevanju reakcija ekipe prava in hitro v nadaljevanju smo stvari postavili na svoje mesto. Čestitke fantom za prikazano."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo sledi gostovanje v Ajdovščini, kjer bo za končni uspeh potreben maksimalen pristop. Tekma se bo pričela ob 15:30.