U-13 A> Zmaga gostov

BRINJE GROSUPLJE : DOMŽALE 1 : 4

V prazničnem vikendu so s prvenstvom nadaljevali tudi v 1. ligi mlajših dečkov. Grosupeljski nogometaši zbrani v selekciji U-13A so se na domačem igrišču pomerili z vrstniki Domžal.

Gostje, ki so vodilni na lestvici in v prvenstvu še niso oddali niti točke so bili tudi tokrat prezahteven nasprotnik.

Trener Klemen Frangeš po tekmi: "V soboto, 31.3., smo s selekcijo U13A pričeli z nadaljevanjem prvenstva v 1. MNZ ligi mlajših dečkov. Drugi del prvenstva smo odprli proti kakovostni ekipi Domžal. Tekmo smo začeli pogumno in odločno. Proti kakovostnem in fizično močnejšemu nasprotniku, smo v prvih dvajsetih minutah bili v podrejenem položaju. Kljub trem hitrim zadetkom, smo kasneje zaigrali bolje, bili podjetnejši, ter kombinatorni. Nasprotnik si ni ustvaril konkretnejših priložnosti, medtem, ko smo mi svoje zapravljali po tekočem traku. Kljub temu je potrebno fantom čestitati za dobro igro proti najboljši ekipi lige. S takšnim pristopom in igro bomo v prihodnje uspešnejši tudi v rezultatskem smislu."
Tekmo prihodnjega kroga proti Bravu bo ekipa odigrala v sredo 11.04.18, saj prihodnji konec tedna nogometaši Brinja odhajajo na mednarodni turnir v Sarajevo.