Mladinci še drugič spomladi suvereno

NK DOB : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 5 (0:4)
Strelci: 2x Potočar, Cimerman, Škerlj, Černe

Mladinci pomlad nadaljujejo v svojem slogu. Še drugič zapored so nasprotniku zabili pet golov.

Tekma je bila praktično odločena že v prvem polčasu, ko so v mreži Doba končale štiri žoge. V drugem polčasu so tekmo mirno pripeljali do konca.
Po tekmi je bil s svojimi varovanci zadovoljen tudi trener Goran Markovič: "Še ena prepričljiva zmaga, tokrat na prvem gostovanju. Razmere za igre so bile slabe, igrišče v slabem stanju, žoge pod vsakim nivojem, ampak kljub temu nam je uspelo prepričljivo zmagati. Treba je gledati naprej, saj v soboto k nam prihaja ekipa Izole. Kljub temu, da so na lestvici daleč za nami, bomo tekmo odigrali brez podcenjevanja, saj si želimo nadaljevati zmagovalni niz. Moramo ostati osredotočeni na igrišče in držati nivo motivacije še naprej, ter čim manj se obremenjevati z negativnimi komentarji velikih poznavalcev nogometa. Na koncu bi se še zahvalil navijačem - našim staršem, saj so nas v res lepem številu obiskali in navijali."
Mladinci Brinje so pred zadnjo tretjino prvenstva vodilna ekipa prvenstva, ki ga v soboto s tekmo na domačem igrišču nadaljujejo na domačem igrišču proti Izoli.


Foto: Boštjan Brüfach