U-15 A: Priprave na prvenstvo

Selekcija starejših dečkov U-15 A se zavzeto pripravlja na nadaljevanje prvenstva v 1. slovenski nogometni ligi U-15 zahod. Trenutno ima ekipa odlične pogoje za delo na domači zelenici iz umetne podlage. V soboto ekipa odhaja na nekajdnevne priprave v hrvaški Umag, kjer bo še nadgradila dosedanje delo.


V zimskem premoru je vodenje ekipe prevzel trener Erik Marinšek, ki je o poteku priprav in stanju v ekipi povedal:
V selekciji U-15A je v primerjavi z jesenskim delom sezone prišlo do nekaterih sprememb. Ekipo zapustil Klemen Jus, ki je vrnil v matični klub. Iz NK Trebnje pa se je ekipi pridružil vratar -  Florian Umek. Prav tako smo iz ekipe U15B priključili 6 fantov, ki so dobili priložnost za dokazovanje. Tako je trenutno v selekciji 23 igralcev.  
Za nami je 6 tednov priprav. Trenažni proces ne poteka čisto po zastavljenem planu, saj se zaradi številnih odsotnosti (bolezni in poškodbe) fantov nikakor »ne sestavimo«. Kljub vsemu smo odigrali vseh 6 planiranih tekem v tem obdobju. Izkupiček so 4 zmage, remi in poraz (Brinje : Domžale U14 3:0, Brinje : Dob 5:2, Brinje : Rudar Velenje 2:2, Brinje : Ilirija 0:2, Brinje : Krško 2:1 in Brinje : Bravo U14 7:0). Pripravljalne tekme so pokazale nekatere slabosti, ki jih bomo morali do začetka prvenstva odpraviti. Najboljša priložnost za to bojo prihajajoče 4 dnevne priprave v Umagu, kjer bomo odigrali tudi 2 tekmi.
Do začetka prvenstva nas čaka tako še veliko dela, da dvignemo formo na najvišji možen nivo. Prva tekma v nadaljevanju sezone nas čaka 11.3., ko se bomo pomerili z ekipo Kopra.