FINALE POKALA MNZ - ZA SELEKCIJO U-13

V klubu večkrat poudarjamo, da je poleg nogometnega razvoja eden naših glavnih ciljev tudi socialni razvoj otrok, za katere upamo, da bodo v našem okolju našli tisto kar mnogi mladi iščejo na napačnih mestih… pravo družbo, prijateljstvo in pripadnost!

Želimo si, da bi kot člani kluba postali bolj povezani in bi večkrat čutili, da nas ne povezuje samo nogomet temveč tudi ljubezen do športa in sočloveka.

Prav zato smo se odločili, da v četrtek 8.6.2017, ko v športnem parku Brinje gostimo finalno tekmo pokalnega tekmovanja MNZ, združimo vse naše (naj)mlajše selekcije ob ogledu enega izmed vrhuncev klubske sezone!

Na ta dan ne bomo imeli treningov, pač pa je za fante organizirana aktivnost ogleda finalne tekme. Fantje morajo na tekmo priti v klubski modri majici, ki jo sicer nosijo na treningih.

Tekma se začne ob 18. uri, a se na tribunah grosupeljskega stadiona zberemo že 15 minut prej (17.45), da bomo prvi žvižg sodnika pričakali pripravljeni. Seveda je na tribuni prostor samo za športno navijanje!

V NK-Brinje Grosuplje ustvarjamo vezi, ki nas bogatijo in tako gradimo pot do uspeha!