3.SNL> Z zmago bližje vrhu lestvice

BRINJE GROSUPLJE : SAVA KRANJ 2 : 1 (1:0)
Anže Šparovec(19', 62'); Armin Pašić(69')

Nogometaši Brinja so v zelo dobri nogometni predstavi premagali goste iz Kranja.

Vse od začetka tekme so Grosupeljčani prevzeli nadzor nad igro in ji narekovali oster ritem. Kmalu so pričeli ustvarjati priložnosti, kjer pa ob zaključkih žoga ni našla poti v gostujočo mrežo. V 19. minuti igre je za vodstvo Brinja poskrbel Anže Šparovec, ki je odbito žogo pospravil v gostjočo mrežo. Tudi v nadaljevanju prvega in nato v drugem polčasu je bila slika na igrišču podobna. V 62. minuti je še drugič na tekmi zadel Anže Šparovec za vodstvo z 2:0. Gostje so pretili v redkih protinapadih in v 69. minuti rezultat znižali na 2:1.

Trener Goran Markovič po tekmi "Pričakovali smo težko tekmo, ki smo jo zasluženo dobili. To so tekme na kateri je treba biti v zadnji tretjini bolj odločen za dosego zadetka, saj smo zopet zapravili cel kup lepih priložnosti. Fantom čestitke za zmago in zahvala gledalcem za lep obisk tekme."

Postava Brinje Grosuplje: Timon Popelar, Adnan Abdić, Anže Šparovec, Matej Čož, Al Mahič, Domen Klančnik, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jan Keržič, Gregor Dorniž, Damis Šabić, Timotej Bizilj, Žan Hudin, Jan Kovač, Jon Fridl Jarc.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Brinje Grosuplje na prvenstveni lestvici 3.SNL zahod zasedajo 4. mesto, štiri točke za vodilno Vipavo.

Prihodnjo soboto sledi gostovanje v Izoli kjer se bo tekma pričela ob 15:30.

Video posneke tekme: