3.SNL> Kaznovana neučinkovitost iz prvega polčasa

FAMA VIPAVA : BRINJE GROSUPLJE 2 : 1 (0:0)
Miha Kopatin(52'), Tilen Leban(61'); Kevin Tomšič(76')

Še enkrat več se je Vipava pokazala kot neugoden temec naših nogometašev, ki je znal izkoristiti tisto, kar je vseskozi čakal tekom tekme.

Veliko težav so imeli Grosupeljčani že v prvem polčasu, ko se je domača ekipa defenzivno postavila pred svoj kazenski prostor in čakala na protinapade. Nogometaši Brinja so sicer imeli nekaj lepih priložnosti, a bili nenatančni v zaključkih akcij. Še najbližje zadetku so bili v zadnji minuti prvega polčasa, ko je Al Mahič stresel prečnik domačega gola. Domači so izpeljali nekaj protinapadov in bili v njih precej nevarni za vratarja Jančigaja.

Drugi polčas se za Brinje ni pričel najbolje, saj so domači že v 7. minuti nadaljevanja povedli z 1:0, slabih 10 minut pozneje pa že vodili z 2:0. Petnajst minut pred koncem tekme je Kevin Tomšič z zadetkom Brinje znova vrnil v igro, ki pa do konca prvega polčasa ni uspelo zrežirati preobrata.

Postava Brinje Grosuplje: Jan Jančigaj(V), Adnan Abdić, Anže Šparovec, Matej Čož, Al Mahić, Domen Klančnik, Jan Keržič, Matic Sojer, Ajdin Dergić, Rok Šporar, Denis Boh(K). Rezevni igralci: Nedžad Kanurić(V), Žan Hudin, Žan Poljanšek, Kevin Tomšič, Timotej Bizilj, Jan Kovač, Peter Luštek.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Pr