3.SNL> V Postojni do zanesljive zmage

POSTOJNA : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2 (0:1)
Gregor Dorniž(17'), Kevin Tomšič(48')

Po več kot pol leta prekinitve prvenstva, so se nogometaši Brinja zmagoslavno vrnili na tretjeligaške zelenice.

Glede na potek prvenstva, ki je bilo prekinjeno 17. oktobra 2020, so nogometaši domače Postojne veljali za favorite tekme.

Nogometaši Brinja so odločno vstopili v tekmo in domačinom takoj vsilili svoj ritem igre.Hitro so si pripravili nekaj obetavnih akcij, eno od njih je že v 17. minuti srečanja v zadetek pretopil Gregor Dorniž za vodstvo z 0:1, kar je bil tudi rezultat prvega dela igre.

Že v 3. minuti igre v drugem polčasu je Kevin Tomšič povišal vodstvo na 0:2. Tudi nadaljevanje je popolnoma pripadlo nogometašem iz Grosuplja, katerim je izdatnejšo zmago z nekaj odličnimi posredovanji, preprečil domači vratar.

Po tekmi je bil zadovoljen trener Sanel Konjević, ki je povedal: "Vesel sem za fante, da so znova lahko na igrišču in da tekmujejo. Danes smo zasluženo slavili, ob tem pa tudi zapravili precej priložnosti. Ključni izziv v prihodnjih tednih bo regeneracija in rotacija ekipe, da se izognemo poškodbam, ki bi se lahko lahko zgodile kot posledica nagle vrnitve v tekmovanje po več mesečni prekinitivi. Z optimizmom pa že razmišljamo o prihodnji tekmi."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Video posnetek tekme (žal le do 61.minute, zaradi izpada električne energije neposrednega prenosa nismo uspeli izvesti v celoti):

Prihodnji vikend v Grosuplje prihajajo Lesce. Tekmo si boste lahko v soboto 01.05.2021 v neposrednem prenosu ogledali na našem Youtube kanalu.