3.SNL> Evrogol Ala Mahiča za zmago

NK ŠKOFJA LOKA : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 2 (1:0)
Matija Nosan(4'); Kevin Tomšič(69'), Al Mahič(86')

V zahtevni tekmi nogometaši Brinja v drugem polčasu obrnili potek srečanja.

V prvem polčasu igra nogometašem Brinja ni stekla. Kljub večji posesti žoge niso uspeli resneje ogroziti škofjeloških vrat, domači so bili nevarni v protinapadih, prek katerega so v uvodnih minutah srečanja tudi povedli.

Tekma se je prelomila ob priložnosti domačih, da iz kazenskega strela povedejo z 2:0, vendar je domači napadalec zgrešil vrata Nikole Cvijiča. V nadaljevanju smo videli enosmerni promet proti domačemu golu. Preobrat je začel Kevin Tomšič, ki je po samostojni akciji zadel za 1:1, končal pa Al Mahič s pravim evrogolom za zmago z 1:2.

Trener Sanel Konjević je po tekmi povedal: "Zelo sem vesel, da smo na t. i. ' mali' tekmi osvojili vse tri točke in da smo uspeli obrniti rezultat sebi v prid. Na igrišču, ki je specifično tako po dolžini, širini kot tudi podlagi, smo v 1. polčasu bili le statisti in domačini so zasluženo bili v prednosti. Tekmo smo dobili v precej boljšem 2. polčasu, v katerem so fantje s klopi prinesli stabilnost v igri in energijo potrebno za zmago. Moram biti iskren, danes smo imeli tudi malce sreče."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnji vikend v Grosuplje prihaja Izola. Tekma bo na sporedu predvidoma v soboto ob 17. uri.