3.SNL> V 3.krogu visoka zmaga (video)

NK BRINJE GROSUPLJE : NK KOMENDA 6 : 0 (2:0)
Niko Adamič(29', 55', 69'), Denis Boh(45'), Primož Potočar(53'), Jaka Cimerman(78')

Do današnje tekme sta se nasprotnika v tretje ligaški konkurenci srečala šestkrat. Prav vsa srečanja so bila izjemno napeta in se končala največ z zmago za gol razlike.

Ne najbolj sproščen začetek tekme domačih nogometašev je botrovalo k temu, da so gostje iz Komende prevzeli pobudo v igri, vendar pa niso ogrožali vrat Brinja. v 29. minuti tekme je letošnja okrepitev Niko Adamič zadel za vodstvo Brinja z 1:0. Gostje so zapretili v 41. minuti ko so v enem napadu dvakrat zadeli okvir domačih vrat in ob tem zapravili priložnost za izenačenje. Za miren odhod na odmor je s pravim evrogolom poskrbel kapetan Denis Boh, ki je postavil izid polčasa 2:0.

Drugi del so nogometaši Brinja pričeli silovito. deset minut so potrebovali za vodstvo s 4:0, potem ko sta zadela Primož Potočar in še enkrat Niko Adamič. V 69. minuti je Niko Adamič zadel še tretjič, Jaka Cimerman, ki je zabeležil prve minute igre v letošnji sezoni, pa je deset minut pozneje postavil končni izid 6:0.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Černe, Adnan Hajdarević, Ervin Smajić, Miran Ivanovski, Niko Adamič, Matevž Fortin, Matevž Gabrovšek, Denis Boh, Matic Povh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Klemen Štrancar, Primož Potočar, Alen Hadžipašić, Nal Strajnar, Alexander Stožinič, Jaka Cimerman

To je bila pomembna zmaga, ki je bila kljub visokemu rezultatu, pošteno prigarana. V prihodnjem krogu sledi še ena domača tekma. V goste prihaja novinec v ligi NK Žiri. Tekma se bo v soboto 08.09.2018 pričela ob 17:00 uri.