Mladinci doma s 4:0 premagali Radomlje

V petek so mladinci v 26. krogu 1.slovenske mladinske Eon Next Gen lige visoko premagali goste iz Radomelj.

Vodilni zadetek za Brinje je v 11. minuti srečanja dosegel Anel Islamagić, nato pa je na sceno stopil trenutno vroči Aljaž Zalaznik, ki zadetke dosega v članski in mladinski konkurenci in s hat-trickom poskrbel za visoko domačo zmago.

BRINJE GROSUPLJE : KALCER RADOMLJE 4:0
Anel Islamagić(11'), Aljaž Zalaznik(19, 32', 60')

Po tekmi je domači strateg Urban Žohar povedal: "Za nas pomembna tekma, da poskusimo prekiniti zadnjo negativno serijo tekem. Mislim, da smo taktične stvari pred tekmo dobro izvajali in praktično od začetka tekme kontrolirali potek tekme. Delovali smo bolj konkretno v situacijah proti golu, predvsem pa v zaključkih. V drugem polčasu smo se dogovorili, da bomo nadaljevali z napadi in s četrtim zadetkom smo dokončno uspeli umiriti tekmo. Sam bi si želel, da bi nadaljevali s pritiskom, ampak smo se v nekem delu zadovoljili z rezultatom in posledično bolj mirno odvodili tekmo do konca. Verjamem, da je to dobra popotnica za zadnje štiri tekme v sezoni."

Nogometaši Brinja zasedajo 4. mesto na prvenstveni lestvici. V 27. krogu gostujejo v Kidričevem pri tamkajšnem Aluminiju.