Matevž Matko pred tekmo z Dekani - Tri točke morajo ostati doma

Pred nogometaši Brinja je nova domača tekma. V nedeljo ob 17.00 v Grosuplje prihaja ekipa Dekanov. Pred obračunom s Primorci nam je svoje poglede razkril branilec modro-rumenih, Matevž Matko. 

Moštvo Gorana Markovića je v prejšnjem krogu premagala vodilno Nafto: "Po zmagi nad Nafto je vzdušje v ekipi zelo dobro. Ponovno smo dokazali, da lahko premagamo vsako ekipo v ligi. Z enakim pristopom, kot smo ga imeli v Lendavi, moramo iti v tekmo z Dekani. Bili smo popolnoma osredotočeni na naš cilj in nismo odstopali od našega načrta za tekmo. Seveda ni bilo vse idealno, saj smo prejeli precej poceni zadetke, ampak med tednom smo analizirali naše napake in delali na temu, da se nam ne bodo več ponavljale."
 
Matko pravi, da morajo točke ostati doma: "Moštvo Dekanov premore številne kvalitete, zato tekma zagotovo ne bo lahka. V Grosuplje bodo prišli osvajat točke, na nas pa je, da poskrbimo, da jim ne bo uspelo. Tri točke morajo ostati doma. Razlike na lestvici so res majhne, zato vsaka zmaga ali poraz lahko naredi razliko. Na domačem igrišču smo v letošnji sezoni spustili kar nekaj točk, zato bomo še posebno motivirani, da pokažemo, da smo tudi doma lahko zelo suvereni."